Acasă » 2010 » Mai » 14 » Mirajul pretului mic
3:53 PM
Mirajul pretului mic

           Cati dintre noi nu am fost tentati de o oferta? Si mai ales cand ,pretul afisat e foarte mic.In cele mai multe dintre cazuri insa,este foarte bine sa ne gandim intai la calitate si apoi sa luam in considerare pretul.Nu mare ne-a fost mirarea cand multi dintre cei care au apelat la serviciile noastre au avut mai intai experiente neplacute din partea celor care atrag prin "preturile extrem de mici”.

          Si ceea ce este cel mai neplacut este ca,pe de o parte, imaginea breslei noastre ,si nu numai a noastra este afectata si pe de alta parte,clientul pierde timp,bani si mai ales increderea. 

          E de preferat executarea unei lucrari de calitate in schimbul unei realizate sumar,cu notiuni minimale si care atrage neplaceri ulterioare.

Categorie: SERVICII/SERVICES | Vizualizări: 3513 | Adăugat de: lextrade | Tag-uri: traduceri ploiesti Categories: SERV, pret mic, traduceri, traduceri online | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Program
    LUNI- JOI 10:00 - 15:00
    VINERI 10:00 -14:00
    Va atragem atentia ca biroul nostru nu este ocupat permanent, deoarece angajatii nostri se afla foarte des pe teren. Va rugam sa ne contactati prin e-mail / telefon, in prealabil, pentru stabilirea unei intrevederi la biroul nostru.


ADRESA NOASTRA
STRADA POSTEI 71
BLOC C1 AP 28 ETAJ 6 AP 28
INTERFON 6280720721804 office@lextradeinternational.ro