Acasă » Jocuri online » Puzzle

BOWJA THE NINJA (on Factory Island)

BOWJA THE NINJA is on Factory Island where his mission is to destroy the Gi8000 in this exciting and action packed point and click adventure!
Evaluare: 0.0/0
Contoare: 664/23
Total comentarii : 2
0 Spam
2 Sheila  
Nu am fost suficient de epixlcit. Anuntul nu e valabil doar pentru cele 10 articole care apar pe pagina, ci pentru toate articolele acelui autor. +2Was this answer helpful?

0 Spam
1 Gani  
pai si eu am pierdut timp cosniderabil numai pentru comentariile de pe aceasta pagina, deci asta e o afirmatie implicita ca si mie mi se pare ca discutia merita purtata, desi este *extrem* de delicata (in continuare mi-e teama din cauza ca m-am bagat in ea, sa nu mi se sparga vreo oala in cap cine stie din ce motiv nu ma intreba cum, viata e mult prea imprevizibila ca sa-ti poti imagina ce-ti rezerva ).Si asa e, cred ca in ciuda diferendelor impartim cam aceleasi opinii.Cu blogurile: ma deranjeaza foarte mult anonimatul, care da nastere la abuzuri si excese. De asta nu mi se pare potrivit. Eu nu ma refeream la cazurile despre care vorbeai tu. Si da, exista si cazuri hopa-topa Tot cu blogurile, dar asta nu e neaparat vina lor: mi se pare ca noi [romanii] stam mult prea bine la discutat si disecat problemele decat la implicari active care ar putea intr-o zi sa le rezolve.Legat de asociatia editorilor: touche. E poate si mai dureros ca editurile nu se asociaza intr-o forma de organizare, ar putea realiza atat de multe lucruri (workshop-uri de redactare/corectura, burse in tabere de vara de traducere etc.). In cazul editurilor mai e scuza ca e un mediu puternic concurential (iti fur dtp-istul si-l platesc mai bine dupa ce ani de zile tu l-ai format etc.), dar e mult mai usor decat in cazul traducatorilor, care sunt risipiti prin tara si persoane fizice fara putere financiara.

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Program
    LUNI- JOI 10:00 - 15:00
    VINERI 10:00 -14:00
    Va atragem atentia ca biroul nostru nu este ocupat permanent, deoarece angajatii nostri se afla foarte des pe teren. Va rugam sa ne contactati prin e-mail / telefon, in prealabil, pentru stabilirea unei intrevederi la biroul nostru.


ADRESA NOASTRA
STRADA POSTEI 71
BLOC C1 AP 28 ETAJ 6 AP 28
INTERFON 6280720721804 office@lextradeinternational.ro