Acasă » Jocuri online » Altele

Tower Defence

You are commander of defensive forces.You must defend all 12 sectors of village from invaders. You have building materials, 3 types of towers and mad-kamikaze-villagers at your command. Good luck!
Evaluare: 0.0/0
Contoare: 1070/18
Total comentarii : 2
2 Ivan  
0
vnu, am zis pamblica in cenuoxttl diverselor fandacsii ale unor traducatori (m-am bagat pentru ca nu mie imi era adresata intrebarea si n-a fost politicos c-am sarit din ultima banca sa raspund in locul tau )eu cam stiu unde bate jen si cam cred ca vorbeste de situatii d-astea simple, gen turn the light off tradus prin ucide becul .dar mircea are dreptate, evident, si uneori ceea ce la prima vedere e o expresie comuna poate apartine, la o cercetare mai atenta, unui mod regional de vorbire care e mai dificil si cere privirea textului in integralitatea sa ca sa-ti dai seama.

1 Bunty  
0
vnici gind sa se faca atita vinzare pe net eee ar isnemna ca in fine are si libraria lui peste o concurenta reala.motivele sint multe. cititorul obisnuit foloseste internetul pentru comenzi mai rar decit ai crede, pe de o parte. pe de alta parte, serviciile postei sint execrabile si cei mai multi prefera, pe buna dreptate, sa le evite. curieratul pai, un pachet cu carticele de la polirom, daca nu-l iei prin posta, ci prin curier, te costa 30 de lei transportul, imagineaza-ti in alta ordine de idei, ca sa nu mai platesti diverse taxe, de pe net trebuie sa comanzi un minimum de x lei, ceea ce nu-i intotdeauna convenabil. tu si eu si altii ca noi sint exemple dragute, dar in nici un caz ilustrative pentru majoritate.

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Program
    Momentan nu se lucreaza la sediu. CONCEDIU MATERNAL!

ADRESA NOASTRA


---- lextradeinternationalpl@gmail.com