Acasă » Jocuri online » Altele

Mind training children

Tren de memorie vizuala carduri de potrivire cu aceeaşi imagine! Faceţi clic pentru a transforma carduri şi de a găsi duplicatelor! Asiguraţi-vă că numărul de mişcări mai puţin şi să devină un campion de memorie!
Evaluare: 0.0/0
Contoare: 474/18
Total comentarii : 1
0 Spam
1 Azucena  
n-a fost chiar in perioada nergaa (cind a fost crunt, din cite mi s-a povestit), a fost in cea de-a doua jumatate a anilor de glorie (mai exact, in '95). am tradus atunci pentru nemira un juvenile de-al lui heinlein si mi-am luat banii la exact 11 luni din momentul in care predasem manuscrisul. eram departe de capitala si n-aveam nici macar bani de tren sa ma duc sa-i iau de guler pe cei vinovati eram la inceput, traiam strict din ceea ce traduceam. si eram platit cu 20 de dolari pe coala editoriala. vremuri grele, altfel spus. cam in aceeasi perioada, probleme similare a avut si liviu radu (care-i bucurestean). deci n-a fost un caz singular desi mi s-a mai propus ulterior, am evitat sa mai traduc pentru nemira.insa, precum spui, noul inceput a sters cu buretele pacatele si, categoric, nemira de-acum nu mai e cea de-atunci. m-am mai inteleptit si eu felicitari pentru ghiozdanul de premii!

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Program
    LUNI- JOI 10:00 - 15:00
    VINERI 10:00 -14:00
    Va atragem atentia ca biroul nostru nu este ocupat permanent, deoarece angajatii nostri se afla foarte des pe teren. Va rugam sa ne contactati prin e-mail / telefon, in prealabil, pentru stabilirea unei intrevederi la biroul nostru.


ADRESA NOASTRA
STRADA POSTEI 71
BLOC C1 AP 28 ETAJ 6 AP 28
INTERFON 6280720721804 office@lextradeinternational.ro