Acasă » Jocuri online » Jocuri de masa

Game for Money

Always wanted to be a millionaire? Test your financial know-how when you play Game for Money, a money management board game. Choose how to invest your spare cash. Once you make your investment, roll the die, and test your luck against the market. Contend with fire, flood, surprise expenses, and robbers as you work your way around the board. Play Game for Money online until your bank balance tops a million. Just don't let it hit zero or you'll be bankrupt!
Evaluare: 0.0/0
Contoare: 562/9
Total comentarii : 2
0 Spam
2 Josh  
vsh'apai! daca n-o putem epuiza se chmaea ca nu mai merita sa vorbim? cind am spus ca nu intelegi nu la aia m-am referit, ci la faptul ca astia suparati care mai dam din gura pe-aici nu ne-am enervat dupa doua-trei luni de intirziere, ci dupa mult mai multe si dupa multe minciuni si tracasari si tot soiul de mizerii, care, impreuna sau pe caprarii, n-au mai nimic de-a face cu intirzierile la plata din partea librarilor.

0 Spam
1 Geri  
I actually found this more entretaiinng than James Joyce.

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Program
    LUNI- JOI 10:00 - 15:00
    VINERI 10:00 -14:00
    Va atragem atentia ca biroul nostru nu este ocupat permanent, deoarece angajatii nostri se afla foarte des pe teren. Va rugam sa ne contactati prin e-mail / telefon, in prealabil, pentru stabilirea unei intrevederi la biroul nostru.


ADRESA NOASTRA
STRADA POSTEI 71
BLOC C1 AP 28 ETAJ 6 AP 28
INTERFON 6280720721804 office@lextradeinternational.ro